Scooter kopen / verkopen

​​Scooter kopen

​Op zoek naar een nieuwe of tweedehands scooter? Het vinden van de juiste aanbiedingen is niet altijd even gemakkelijk. Scootermarkt.net is een website gespecialiseerd in het samenbrengen van vraag en aanbod in de scooter branche. Met een eenvoudig systeem vindt u in slechts enkele stappen de advertentie waar u naar op zoek bent. Een nieuwe scooter kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Door het grote aanbod zijn er dagelijks nieuwe scooter advertenties waardoor er altijd interessante aanbiedingen voor u beschikbaar zijn. Ook is er een kaart, zodat u gemakkelijk kunt zien waar op welke locaties in Nederland, uw provincie of de regio waarop u in zoomt advertenties geplaatst zijn.

​Scooter verkopen

Wilt u uw scooter verkopen? Ook daarvoor kunt u terecht op scootermarkt.net. Er worden ook met regelmaat “gezocht”-advertenties geplaatst. Wellicht is er al iemand op zoek naar de scooter die u wilt verkopen. Een advertentie is snel en gemakkelijk. U kiest zelf welke gegevens u laat zien. Bovendien is het gebruik van Scootermarkt volledig gratis, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan om uw adverentie te verlengen. Dit voorkomt ook dat bedrijven de website “overnemen”, door met agressieve strategieën al hun advertenties bovenaan te plaatsen waardoor uw advertenties niet bekeken worden. Bij Scootermarkt staat de gewone consument centraal en wordt er alles aan gedaan zodat u uw scooter geheel gratis en zo snel mogelijk kunt verkopen.


​Motoroccasion

Naast scooters en onderdelen vindt u op Scootermarkt ook motoroccasions en motor-onderdelen. Een nieuwe motor kopen wordt steeds gemakkelijker door het groeiende aanbod motor en scooter occasions op de website. Zo vindt u in een oogopslag een gevarieerd aanbod aan motoren en motorscooters, van 125cc motorscooters tot superbikes. Ook crossmotoren zijn een gewild item waar zowel veel vraag als aanbod naar is.

​Motor toebehoren

Op scootermarkt.net kunt u niet alleen scooters en motoren kopen. Ook scooter- en motor-toebehoren zijn een belangrijk segment van onze markt; helmen, kettingsloten, alarmen, handschoenen, balaclavas, en vele andere items worden door handelaren en liefhebbers veel verhandeld via onze website.

Scooter kopen of verkopen via Scootermarkt.net

Niet alleen de website zelf, maar ook de Facebook-pagina is een belangrijk onderdeel van de Scootermarkt community. Ook op de website kunt u gemakkelijk inloggen met uw Facebook-account, zodat u in enkele klikken meteen kunt beginnen met het kopen of verkopen van scooters, motoren, onderdelen en toebehoren. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u altijd bij ons terecht via info@scootermarkt.net.